Feest van de Fiets

Op zaterdag 22 september organiseert Fietscampagne ‘Cycling the City’ het Feest van de Fiets in Geraardsbergen.

Het Feest van de Fiets heeft plaats op zaterdag 22 september op de Markt van Geraardsbergen:

om 19u. start de eerste Critical Mass van Geraardsbergen, vanop het centrale plein voor een korte fietsrit doorheen het stadscentrum. Iedereen is welkom om mee te doen. Door mee te doen aan de Critical Mass steun je het pleidooi voor meer veiligheid voor fietsers en een betere fietsinfrastructuur.
Het is een fietsrit van vijf kilometer doorheen het stadscentrum, waarbij we als fietsers de straat innemen op een vreedzame en veilige manier, met de nodige toeters en bellen. Jong en oud zijn welkom. De fietsrit eindigt opnieuw op de Markt rond 19.45u

Om 20u volgt dan de première van onze Fietsvideo ‘Hasta la pedala’, in The Preacher.
‘Hasta la pedala’ is een hippe video die de verschillende fietsers van Geraardsbergen in het licht zet. Fietsers in Geraardsbergen zijn nog nooit eerder op die manier vertoond!

‘Hasta la pedala’ zet de stad in beweging!
Een stad voor iedereen: te voet, per rolstoel, per fiets, met de ebike, met de bus, de trein, met de deelwagen. De stad is er niet enkel voor autoverkeer; de stad is voor iedereen!
#mobiliteitsbeweging #bottomup #burgersmakendestad
Iedereen is welkom!

Als Fietscampagne ‘Cycling the City’ blijven we ijveren voor een aangename en (be)leefbare publieke ruimte in en rond de stad, met een veilige infrastructuur voor mindermobielen, senioren, kinderen, voetgangers en fietsers.

We willen dat Geraardsbergen niet alleen een wielerstad is, maar vooral een gezinsvriendelijke fietsstad, waar het veilig fietsen is voor jong & oud!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *