Loudon maakt mooie tekening voor meer fietsers in de stad

Loudon is dagelijks met zijn fiets onderweg. Van thuis naar school, of naar de winkel. Ook naar de voetbal op KSV gaat hij vaak per fiets; hij kijkt ernaar uit dat de Molendreef ook een fietsstraat wordt. ‘Dan zal het voor kinderen in ieder geval veiliger zijn om er per fiets te rijden‘, voegt zijn mama Hilke toe.

De jonge fietser is ook een vaste deelnemer aan de Critical Mass in Geraardsbergen. Met die maandelijkse actie willen fietsers jong en oud de aandacht vestigen op betere fietsinfrastructuur in de Oudenbergstad. Op deze foto zien we de energieke jongen vooraan in het peloton.

Omdat Loudon zo graag fietst, maakte hij ons een mooie tekening. ‘Het is echt nodig dat er minder auto’s in de stad rijden en dat er meer plaats komt voor fietsers. Dan kunnen mijn vriendjes ook per fiets naar school komen‘, zegt de jongste deelnemer van de Critical Mass Geraardsbergen.

Loudon, we maken jouw boodschap over naar ons stadsbestuur en bevoegde Schepen Mobiliteit Fernand. Zo’n mooie tekening, daar zal hij vast blij mee zijn: het is een extra hulp om zijn fietsbeleidsplan te realiseren!

Wim Schrever – elke dag per fiets onderweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *